yeni kanye west albümü jesus is king’i dinleyeceğimiz tarih belli oldu

yeni kanye west albümü jesus is king’i dinleyeceğimiz tarih belli oldu


jesus is king'e son on


Geçtiğimiz yılı bir solo albüm, bir ortak albüm ve bol bol prodüktörlük koltuğunda oturarak geçiren Kanye West’in ara beklemeden kaydettiği yeni albümü Jesus is King’in ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

?? 9.27.19 ??

Kim Kardashian West (@kimkardashian)’in paylaştığı bir gönderi ()

Uzun süredir üstünde çalıştığı ama kavuşmak için biraz daha bekleyeceğiz gibi gözüken Yandhi’yi bir kenara bırakıp yeni bir albüm üstünde çalışmaya başlayan West’in neler karıştırdığını, karısı Kim Kardashian geçtiğimiz ayın son günlerinde bize paylaştığı bir Instagram postuyla açık etmişti.

Albümde yer alacak şarkıları ve yayın tarihini paylaşan Kardashian’a bir onaylama ya da yalanlama da bulunmayan West, bu konudaki sessizliğini dün akşam bozdu. West’in bir süredir alakadar olduğu Sunday Service isimli projesi için gittiği Atlanta’da yaptığı bir konuşmada doğruladığı albüm tarihi 27 Eylül, yani sadece 10 gün sonra.

Bu konuşmaya paralel olarak anında web sitesini güncelleyen West’in bu albümünden beklentimiz çok yukarıda değil. Sunday Service için yaptığı kayıtlar etrafında döneceğini beklediğimiz Jesus is King, umarız bizi şaşırtır.