phoebe waller-bridge fleabag’in geri dönebileceğini ima etti

phoebe waller-bridge fleabag’in geri dönebileceğini ima etti


elbet bir gün buluşacak mıyız?


2. sezonu bittikten sonra devam etmeyeceği açıklanan ve hayranlarını depresyona sürükleyen Fleabag dizisi için herkes, Emmy ödüllerinde ortalığı silip süpürdükten sonra acaba 3. sezonu gelir mi diye düşünüyordu. Gözler, dizinin yaratıcısı, başrolü ve yazarı olarak Emmy’de 3 te 3 yapan ve kazandığı heykelleri eve götürebilmek için ekstra bir taksi tutan Phoebe Waller-Bridge’e çevrilmişti.

“Yazacak daha fazla hikaye kalmadı.” diyerek dizinin bittiğini açıklayan Waller-Bridge, misafir olduğu Late Night with Seth Meyers’ta Fleabag’in önümüzdeki yıllarda geri dönebileceğinin sinyallerini verdi. 34 yaşındaki aktris, “Fleabag’deki karakterine uzun yıllar sonra, onca yaşanmışlığın ardından, 50’li yaşlarda geri dönme fikrinin heyecan verici olduğunu” söyledi ve ekledi. “ Ama bence şimdilik yeterince şey yaşadı, gitmesine izin vermeliyiz.”

Görünen o ki Fleabag hayranları gelecekte sevgili baş belalarına kavuşabilir, fakat bu yakın bir zamanda olmayacak. O yüzden rahatlayalım. Phoebe Waller-Bridge’in Late Night with Seth Meyers şovunda Fleabag hakkında konuştuğu programı buradan izleyebilirsiniz.