stephen king durmak bilmiyor, yeni roman serisi holly gibney geliyor

stephen king durmak bilmiyor, yeni roman serisi holly gibney geliyor


bu ne hız yiğidim


Son 30 yılın tartışmasız en üretken yazarlarından birisi olan Stephen King, ilerleyen yaşına rağmen yeni kitaplar çıkartma konusunda hiç geri adım atmıyor. Son olarak The Outsider kitabını Türkçe okuma şansı yakaladığımız King, sadece edebiyat değil sinema ve televizyon için de en çok eserlerine başvurulan isimlerin başında geliyor.

Daha The Outsider’ı okuyamadan The Institute ve Elevation kitaplarını duyuran usta yazar, hız kesmeden bizi bir kez daha The Outsider’ın dünyasına götürecek yeni kitabı If It Bleeds’in yolda olduğunu paylaştı. Goodreads’te gördüğümüz kadarıyla King, Holly Gibney olarak adlandırılan yeni bir seriye başlamış durumda. The Outsider sonrasını konu alacak If It Bleeds, kısa romanlardan oluşacak. The Outsider’da karşımıza çıkan Dedektif Ralph Anderson ile yeniden karşılaşacağımız ve Holly Gibney #2 olarak duyurulan kitap, dört adet novella’ya yer verecek.

Mr. Harrigan’s Phone, The Life of Chuck, Rat ve kitaba adını veren If It Bleeds’ten oluşan öyküler toplamı anadilinde 528 sayfadan oluşacak ve 5 Mayıs 2020’de yayımlanacak. Stephen King romanından televizyon aktarılan son eserlerden biri olan Castle Rock’ın yeni fragmanı hemen aşağıda.