the lord of the rings’in ilk kötü adamı belli oldu

the lord of the rings’in ilk kötü adamı belli oldu


sur’un ötesi’nden orta dünya’ya


Amazon’un merakla beklenen The Lord of the Rings dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Daha önce Markella Kavenagh ve Will Poulter ile anlaşan Amazon, onlara eşlik edecek ismi açıkladı: Game of Thrones’un Benjen Stark’ı Joseph Mawle. Mawle’ın hangi karakteri oynayacağı henüz netleşmese de bilinen bir gerçek var ki, Orta Dünya’ya kötü adam olmaya geliyor.

İlk Lord of the Rings filmi The Fellowship of the Ring‘den önceki bir zamanda, İkinci Çağ’da geçecek ve Lord of the Rings üçlemesinden 3000 yıl öncesini anlatacak. Amazon’un şimdiden 5 sezon siparişi verdiği ve 1 milyar doları gözden çıkardığı dizi, şüphesiz Game of Thrones’un televizyon dünyasında yarattığı boşluğu doldurmaya en büyük aday.

Gelecek sezon çekimlerine başlanacak The Lord of the Rings dizinin yönetmeni henüz belli olmasa da ilk 2 bölümde yönetmen koltuğunda Jurassic World: Fallen Kingdom filmiyle hatırlayacağımız J.A. Bayona oturacak. Dizinin senaristleri ise adeta Fifa oyunlarındaki Yıldızlar Karması’nı hatırlatıyor. Breaking Bad’in senaristi Gennifer Hutchison, The Sopranos’tan Jason Cahill ve geçtiğimiz günlerde Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu açıklanan Stranger Things’in senaristi Justin Doble.