elisabeth moss’lu the invisible man’den ilk kareler paylaşıldı

elisabeth moss’lu the invisible man’den ilk kareler paylaşıldı


kaliteli korku filminin adresi blumhouse productions'tan


Elisabeth Moss’un başrolünde yer aldığı The Invisible Man yeniden çevriminden ilk görseller yayınlandı. Upgrade filmiyle dikkatimizi çeken Leigh Whannell’in yazıp yönettiği film, Universal’ın kült filmini 2019 standartlarına göre uyarlayacak.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla bünyesindeki Frankenstein, Dracula ve The Invisible Man gibi kült korku filmleri geri döndürme çabasına giren Universal, bu çabanın ilk adımı olarak The Invisible Man için kolları sıvamıştı.

Bilim kurgu edebiyatının usta isimlerinden H.G. Wells‘in kült romanından beyazperdeye aktarılan 1933 yapımı ilk The Invisible Man, görünmez olmanın bir yolunu bulan ama bunu yaparken de akıl sağlığından olan çok zeki bir bilim insanının hikayesini anlatıyordu. Leigh Whannell imzasını taşıyacak bu yeni versiyon ise hikayeyi biraz değiştirerek kendisine şiddet uygulayan eski erkek arkadaşının intihar ettiğini öğrenen Cecilia’nın başından geçenleri bize izletecek.

Eski erkek arkadaşının öldüğüne bir türlü ikna olmayan Cecilia, yeni bir hayata başlamak adına kız kardeşinin yanına taşınır. Kısa süre sonra anlamlandıramadığı paranormal olayların ortasında kendini bnulan  karakterimiz, yaşadığı şeyleri kafasında kurmadığını ve eski erkek arkadaşıyla bağlantılı olduğunu ispatlamak zorunda kalacaktır.

Elisabeth Moss’un yanında Oliver Jackson-Cohen, Hariet Dyer, Aldis Hodge, Storm Reed gibi isimler yer alan filmin yapımcı koltuğunda;The Conjuring, Paranormal Activity ve Insidious gibi başarılı korku serilerinin yanı sıra Whiplash, Get Out, BlacKkKlansman gibi övgü toplayan filmlerin de yapımcısı olan Jason Blum yer alıyor.

Vizyon tarihi 28 Şubat 2020 olarak belirlenen filmden bir fragman görmeyi merakla bekliyoruz.