loki dizisinde tom hiddleston’ın partneri belli oldu

loki dizisinde tom hiddleston’ın partneri belli oldu


hoş geldin sophia di martino


Geçtiğimiz yılın sonlarında kesinleşen ve Tom Hiddleston’ın başrolünde yer alacağının açıklanmasıyla derin bir oh çektiğimiz Loki dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Marvel Sinematik Evreni’nin ilk korku filmi olarak lanse edilen ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle yolları kesişeceğini öğrendiğimiz dizi, Loki’nin Avengers: Endgame filminde Tesseract’la kaçıktan sonra nasıl bir yol izlediğini anlatacak. Yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlayan Disney+ üzerinden yayınlanacak dizide Hiddleston’a son olarak Yesterday’de izlediğimiz Sophia Di Martino eşlik edecek. Sex Education’ın yönetmenlerinden Kate Herron’a senaryoda Rick & Morty’nin veteran senaristi Michael Waldron’ın eşlik ettiği dizide Di Martino’nun canlandıracağı rol gizemini koruyor.

Karakterin hali hazırda ilgi çekici olmasının yanında, Avengers ekibinden karşımıza çıkabilecek olası kahramanlar ve yeni hikayelerle nasıl bir yöne evrileceğini merakla beklediğimiz projeye kavuşmamıza şimdilik biraz daha vakit var.