the purge serisinin beşinci filmi için oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı

the purge serisinin beşinci filmi için oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı


arınma gecesi bir kez daha kapımızı çalacak


Distopik dünyası ve içerdiği toplum mesajlarıyla oldukça ses getiren yapımlardan biri olarak görülen The Purge serisinin 5. filminin yolda olduğu daha önce duyurulmuştu. Hazırlıklara başlanılan filmin oyuncu kadrosu da minik minik şekillenmeye başladı.

Suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir Amerika’da yaşanan aksiyon ve gerilim dolu bir geceyi anlatan serinin son filmi The First Purge geçtiğimiz yıl vizyona girmiş ama beklenenden uzak bir performans sergilemişti. Bu filmde ise ilk arınma gecesinin ortaya çıkış sebebini ve olayların nasıl bu noktaya kadar geldiği işlenmişti. 

Tatmin edici gişe hasılatıyla oldukça ilgi gördüğünü kanıtlayan ve yoluna devam etmek isteyen The Purge serisinin 5. filmi yavaş yavaş ilgi çekiciliğini kaybetse de hala kemik bir izleyiciye hitap etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda aksiyon filmlerinden tanıdığımız Will Patton, son olarak Narcos’ta izlediğimiz Tenoch Huerta ve Cassidy Freeman filmin oyuncu kadrosuna katılan son isimler oldu.

Kamera arkasında ödülü yönetmen Everardo Valerio Gout’un olacağı The Purge 5 için şimdiden anarşizm temalı korku sahnelerine hazırlıklı olmanızı tavsiye ediyoruz. Universal Studios yapımcılığında vizyona girecek film 10 Temmuz 2020’de beyaz perdede olacak.