friends’in yapımcısı david crane’den diziye dair itiraflar

friends’in yapımcısı david crane’den diziye dair itiraflar


phoebe aşk üçgeni


Tüm zamanların en çok izlenen ve beğenilen yapımları arasında başı çeken Friends’in biricik yapımcısı David Crane’den minik itiraflar gelmeye devam ediyor. Dizi biteli 15 sene olmasına rağmen hala arada açıp bölümlerinin seyredilmeye devam edilen Friends’in karakterleriyle ilgili açıklamalar yapan Crane, Phoebe’nin dizideki hayatının nasıl şekillendiğinden bahsetti.

Bildiğiniz üzere Phoebe grubun enerjisinden sorumlu, hayvanları pek seven, tatlı mı tatlı delilik puanı olan grubun en yükse oranına sahip üyesiydi. Sezonun başlarında birçok flört yaşayıp bi türlü mutluluğu tam anlamıyla bulamayan Phoebe’nin sonlara doğru bilim adamı David ve ilerde evleneceği Mike’la yaşadığı ilişkileriyle akıllarımıza kazınmıştı. Friends hayranları her ne kadar Phoebe’nin Joey’le mutlu sonu yakalamasını istese de senaryo bu şekilde ilerlemişti.

Bununla ilgili de geçmişte açıklamalar yapan Crane, Phoebe’nin Mike’la nasıl evlendirmeye karar verdiğinin oldukça spontane geliştiğinden bahsetti. ‘’Bu yola başlarken işin nasıl sonuçlanacağını hiç bilemiyorduk. Akıllarımızda David mi Mike mi soruları dönüp duruyordu. Çünkü ikisini de canlandıran aktörler oldukça iyiydi ayırt etmekte çok zorlandık. Phoebe ikisiyle de harika olurdu ancak yol bizi oraya götürdü ve böyle bir sonla bitirmek istedik.’’ şeklinde açıklayan Crane, sonuçtan memnun görünüyor.

Efsane dizinin ‘’Friends Reunion’’ başlığı altında yeniden ekranlara geleceği haberiyle büyük coşku yaşayan Friends hayranları heyecanla o günü beklerken, biz de Phoebe’nin en ikonik sahnelerini aşağıya bırakalım.