koşun koşun, ghostbusters: afterlife’tan ilk fragman geldi

koşun koşun, ghostbusters: afterlife’tan ilk fragman geldi


heyecanlandık mı?


İlk iki Ghostbusters filminin yönetmeni Ivan Reitman’ın oğlu Jason Reitman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve isminin Ghostbusters: Afterlife olduğunu öğrendiğimiz filmden ilk fragman an itibariyle yayında.

ghostbuster-afterlife

Son olarak yaşlanmaması oyunculuğunun önüne geçen Paul Rudd’un kadrosuna dahil olduğunu öğrendiğimiz ve yaz aylarından beri haber alamadığımız film, izlediğimiz ilk uzun fragmanla ilk testi başarıyla geçmiş gibi gözüküyor. Sigourney Weaver’ın da Dana Barrett rolüyle tekrar karşımıza çıkacağı filmde eski kadrodan Dan Aykroyd, Bill Murray ve Ernie Hudson da Weaver’a eşlik edecek. Bu eski kurtların yanına Finn Wolfhard, Carrie Coon ve Mckenna Grace gibi genç yeteneklerin eklendiği film, klasik bir nesilden nesile hikayesini işleyecek.

Bekar bir anne ve iki çocuğunun yerleştiği gözlerden ırak kasabada orijinal hayalet avcılarıyla olan bağlantılarını ve dedelerinin bıraktığı gizli mirası keşfeden bu çocukların peşinden maceraya atılacağımız film, Jason Reitman’ın 2016’da çekilen kadın başrollü Ghostbusters filmini yok sayacak olmasıyla büyük tartışmalara yol açmıştı. Şimdilik bu tartışmalar geride kalmış gözükürken 10 Temmuz 2020‘de vizyona gireceği açıklanan filmin fragmanı hemen aşağıda.