yılbaşı sepeti tadında bir yılbaşı gecesi için [mecra]’da buluşuyoruz

yılbaşı sepeti tadında bir yılbaşı gecesi için [mecra]’da buluşuyoruz


2020'ye bir de böyle girin


Hani şu Twitter’da her sene sonunda ortaya çıkıp gözlerimizi uzaklara daldıran Migros’un 2007’den kalma 120 liralık meşhur yılbaşı sepeti var ya? İçinde viskiyi, vodkayı, şarabı, birayı, rakıyı, makıyı, toblerone’u, milka’yı, falanı filanı barındıran, yılın ilk gününde alkole tövbeler ettiren meşhur yılbaşı sepeti? İşte o artık yok… Ama aynı sepetin muadili gibi bir yılbaşı sepeti var. Bu sepette ne mi var? Club Bangkok var, Kaan Sezyum var, Ercan Usta var ve bu üçlünün buluşma noktası [mecra] var.

İstanbul gece hayatının Viktor & Rolf ve Arçil & Şota karışımı, karışık mı karışık ikilisi Club Bangkok, ertesi gün anlatacak 10/10’luk hikayeleriniz hiç bitmesin diye 31 Aralık gecesi yılın son Club Bangkok etkinliği ile seneyi [mecra]’da kapatıyor. Yarınlar yokmuşçasına eğlenilecek gecede Club Bangkok’un yanı sıra elektronikten, el yapımı analoğa bir müzik çorbası ile sizleri bekleyen Kaan Sezyum ve son yıllarda şehrin elektronik müzik sahnesine jazz, soul, funk, disco ve house setleriyle katkıda bulunan Ercan Usta da var.

Ertesi gün yataktan kalkamayacağınız, birkaç hafta sonrasında ortamlarda “o gece ben de ordaydım” diye hava atacağınız, tuvalet sırasında sarhoşken sohbet ettiğiniz kişiyi görünce sokakta yolunuzu değiştireceğiniz Yılbaşı Sepeti için 31 Aralık gecesi [mecra]’da buluşalım, biletler için de tükenmeden buraya koşalım.