grimes, doğmamış bebeği için sosyal medya hesabı açtı

grimes, doğmamış bebeği için sosyal medya hesabı açtı


warnymph


Uzun zamandır beklenen albümü Miss_Antropocence’i yayınlamaya gün sayan Grimes, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden paylaştığı cesur bir poz ile hamile olduğunu duyurmuştu. Grimes, babası Elon Musk olan bebesi için Twitter ve Instagram hesabı açarak Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’e rakip oldu.

Twitter hesabı üzerinden 3 boyutlu, elinde bir ok ve bir yay tutan kanatlı bir bebek görseli paylaşan Grimes, paylaşımda bebeği için açtığı WarNymph isimli Twitter hesabını da etiketlemiş. WarNymph hesabı gizli olmasına rağmen şimdiden Twitter’da 5 bin, Instagram’da ise 16 bin takipçiye ulaşmış durumda.

Gizli bir hesap olan WarNymph’in takipçilerinden biri, hesapta Grimes tarafından paylaşılan bir videoyu Grimes fanları ile paylaşmış. Paylaşılan video’da 3 boyutlu animasyon bir bebek doğrudan kameraya konuşarak adeta kıyamet habercisi olan şu sözleri söylüyor: “Dünyanın sonuna geldik. Bu dünya bir eşikten düşmek üzere. Ölüm ve son yakında. Güneş sistemindeki sıradaki gezegenin adı Ölüm. Güneş patlayacak ve hepimiz öleceğiz. Dünya sessizliğe boğulacak.”

Allah analı babalı büyütsün diyor ve Miss_Antropocence’i beklemeye koyuluyoruz.