patrick stewart’lı star trek: picard’tan yeni fragman yayınlandı

patrick stewart’lı star trek: picard’tan yeni fragman yayınlandı


24 ocak’ta yayında


Bilim kurgu dünyasının zamansız efsanelerinden Star Trek’in usta oyuncusu Patrick Stewart’ı bir kez daha Kaptan Jean-Luc Picard rolünde izleyeceğimiz yeni dizisi Star Trek: Picard’tan yeni bir fragman paylaşıldı.

1987 – 1994 yılları arasında canlandırdığı ve kendisiyle özdeşleşen karakteriyle televizyon tarihine geçen Stewart’ın rolüyle yıllar sonra tekrar buluştuğu dizi, Kaptan Jean-Luc Picard’ın Atılgan’dan sonraki hayatını anlatacak.

Star Trek: Into Darkness’ın yazarı Alex Kurtzman’ın ‘showrunner’ olarak dahil olduğu projenin ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda Hanelle Culpepper oturuyor. 53 yıllık Star Trek serüveninde ilk defa kadın bir yönetmene diziyi emanet eden CBS, Star Trek: Picard’ın oyuncu kadrosuna Alison Pill, Michelle Hurd, Evan Evagora, Isa Briones, Santiago Cabrera ve Harry Treadaway’in yanı sıra eski diziden Jonathan Frakes, Marina Sirtis, Brent Spiner ve Jeri Ryan’ı da ekledi.

Patrick Stewart’ın Jean-Luc Picard rolüyle eski günleri yad edeceği Star Trek: Picard, 24 Ocak’ta CBS All Access’te yayınlanacak.