universal ve blumhouse yeni bir the thing uyarlaması için harekete geçti

universal ve blumhouse yeni bir the thing uyarlaması için harekete geçti


yine yeni yeniden korkuya davetlisiniz


John Carpenter’ın imzasını taşıyan, korku türünün unutulmaz filmlerinden The Thing yeniden sinemaya taşınıyor. 1982 yılında Carperter’ın yönetmenlik koltuğunda olduğu, senaryosunun Bill Lancaster tarafından yazılan The Thing, bilim kurgu ve korkunun kesişim kümesinin en başarılı yapımlarından biri olarak sinema tarihinde yerini almıştı.

Son dönemlerde oldukça yaygınlaşan yeniden uyarlama akımına katılmak isteyen film şirketleri Blumhouse ve Universal, The Thing için harekete geçti. Bir bilim kurgu dergisinde yayınlanan Who Goes There? isimli uzun hikayeden sinemaya uyarlanan film, bu kez filmin ana kaynağı olduğu açıklanan Frozen Hell adlı romandan yola çıkılarak kurgulanacak.

Filmin yapımcılığını üstlenecek isimler arasında yer alan Alan Donnes de The Thing için hazırlıklara başladığını ilk ağızdan doğruladı. Bu yeniden çevrimle The Thing’in hikayesininin ilk kez tam olarak beyazperdeye yansıyacağının da şimdiden altını çizdi.

Daha önce 2011 yılında beklentilerin altında kalan bir yeniden çevrime konu olan The Thing, büyük yapım şirketlerinin de desteğiyle The Thig’i günümüz korku trendlerine göre izleme fikri epey heyecan verici.