aaron paul evinin kapılarını pazar sürprizine açtı

aaron paul evinin kapılarını pazar sürprizine açtı


sadece maşallah diyebiliriz


Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı olarak hafızamıza kazınan Aaron Paul’u en son dizinin devam filmi niteliğindeki El Camino’da görmüştük. Idaho’lu ünlü aktör, karısı Lauren Parsekian’la memleketinde rüstik bir göl kabini yaptırmış. Architectural Digest’i ağırladıkları yeni evlerinde kabinin baştan aşağıya yapım hikayesini anlatmalarının yanı sıra içini de gezdiren çift, zengin olsak hayatın nasıl olabileceğine dair bize ufak bir fikir de vermiş oldu.

İç mimar Jake Arnold ve Pearson Design Group tarafından içi döşenen kabin, tamamen ahşap ve taştan yapılmış. Paul’un minik bir dairede yaşadığı zamanları da hatırladığı videoda aynı zamanda Lauren’ın kendisine tavla öğrettiğini de öğrenmiş bulunuyoruz. Ünlü aktörün çocukluk anılarını canlandıran kabinde bir bar, medya odası, fazlasıyla büyük bir arka bahçe ve çokça yatak odası bulunuyor.

Salon camından karla kaplı bir manzaranın ve donmuş bir gölün gözüktüğü, her bir parçasının bir servet değerinde olduğunu tahmin ettiğimiz kabinde Aaron Paul ve ailesine mutluluklar diliyor, Architectural Digest’in bütün ev turunu içeren videosunu ise hemen aşağıya salıyoruz.