marianne faithfull hayatını anlatacak filmde başrol lucy boynton’ın

marianne faithfull hayatını anlatacak filmde başrol lucy boynton’ın


faithfull geliyor


Sinema dünyasındaki büyük çıkışını Bryan Singer‘ın Bohemian Rhapsody filmiyle gerçekleştiren Lucy Boynton, başka bir biyografik filmin başrolüne yerleşti. Britanyalı söz yazarı-müzisyen, nam-ı diğer Rock’n Roll’un tanrıçası Marianne Faithfull’un inişli çıkışlı hayatını anlatacak Faithfull isimli filmin yönetmen koltuğunda McQueen filmiyle hatırladığımız Ian Bonhôte oturacak.

Müzik dünyasına adımını Mick Jagger ile yaşadığı ilişki sayesinde atıp 60’larda büyük kendi üretimini yaparak bağımsız bir sanatçı olarak  üne kavuşan ve birçok skandalın altına imza atan Britanyalı şarkıcı, madde bağımlılığından sokaklara düşmüş ve tekrar bir müzik yapımcısı Mike Leander’ın elinden tutmasıyla eski şöhretine kavuşmuştu. Film, Faitful’un Mick Jagger özelinde Rolling Stones ile yaşadığı ilişkiye, çalkantılı hayatına ve kaybettiği şöhretini yeniden kavuşmasına odaklanacak.

Bohemian Rhapsody filminde Freddy Mercury’nin partneri Mary Austin’e hayat vermesiyle büyük beğeni toplayan Lucy Boynton ise Sing Street ile birlikte 3. defa müzik temalı bir filmde boy gösterecek. Henüz oyuncu kadrosu belli olmayan yapımın pre-prodüksiyon süreci devam ediyor. Filmin yönetmeni Ian Bonhôte ise yapım aşamasındaki film hakkında basın açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Marianne, erkek egemenliğinde ilerleyen müzik endüstrisine baş kaldıran güçlü bir kadındı. Film, onun sanatçı olarak tanınmaya çalışması sırasında kadın olmasından kaynaklı yaşadığı sorunları keşfedecek.” 

Müzik dünyasının en ilginç karakterlerinden birinin beyaz perdeye taşınacak hikayesi için şimdiden oldukça heyecanlıyız.