vizyon öncesi black widow’dan son fragman

vizyon öncesi black widow’dan son fragman


1 mayıs cuma vizyonda


Avengers: Endgame sonrası bir süre hayatımızın merkezinde yer almayan süper kahraman dünyasının merakla beklediğimiz spin-off filmlerinden olan Black Widow’dan vizyon öncesi son fragman yayınlandı.

Russo Kardeşler’in “Onun hikayesini anlatmaya bir film yetmez” diye özetlediği Black Widow için “Sadece Natasha Romanoff’un geçmişini anlatmayacak ve tahmin edilenin aksine yüzeysel bir casusluk hikayesi olmayacak” diyerek merakımızı iki katına çıkaran Scarlett Johansson, paylaşılan son fragmanda da bu lafının arkasında duruyor. Gördüğümüz kadarıyla film, Romanoff’ları eğiten özel ajan kurumunun kötü adamlar tarafından ele geçirilmesi ve kahramanlarımıza karşı kışkırtılmasını anlatıyor.

Cate Shortland’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Johansson’un yanı sıra David Harbour, Rachel Weisz, William Hurt ve Florence Pugh gibi dikkat çekici isimler var. Saydığımız bütün bu isimler filmde Romanoff ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkıyor ve kötü adamlara karşı verdiğimiz savaşta bizim tarafımızda yer alıyor.

Marvel Stüdyoları’nın 2020 yılına ilk hediyesi olacak ve 1 Mayıs Cuma günü vizyona girecek Black Widow’un vizyon öncesi son fragmanı.