chris hemsworth ve david harbour’lu extraction’dan yeni fragman

chris hemsworth ve david harbour’lu extraction’dan yeni fragman


vur, kır, patlasın...


Son iki Avengers filminin yönetmenliğini üstlenen Russo kardeşlerin yapımcı koltuğunda oturduğu ve başrollerinde de Chris Hemsworth ve David Harbour’un yer aldığı Netflix filmi Extraction’dan yeni bir fragman yayınlandı. 

Avengers serisindeki başarılarıla sinema dünyasında basamak atlayan Russo kardeşlerin yeni projesi Extraction, bir paralı asker olan Tyler Rake’in hikayesini anlatıyor. Hayatta kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünen Tyler Rake’in, hapishanede yatmakta olan uluslararası bir suç baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için dahil olduğu görevin peşinden gittiğimiz filmde silah ve uyuşturucu kaçakçılarının karanlık yeraltı dünyasında, imkansıza yakın gözüken bir görevi tamamlamaya çalışırken yaşadığı değişimi göreceğiz.

Hemsworth ve Harbour ikilisine bu filmde Golshifteh Farahani, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Pankaj Tripathi, Priyanshu Painyuli gibi isimler eşlik ediyor. SOn dönemde gündemleri epey yoğun olan Russo kardeşler, Fargo ve Legion dizilerinin yaratıcısı olarak tanıdığımız Noah Hawley ile birlikte yapımcılığını üstlenecekleri Amazon dizisi Mastermind‘ın üzerinde çalışırken bir taraftan da Barack ve Michelle Obama ile beraber Mohsin Hamid’in aynı isimli romanından uyarlanacak Exit West filmi üzerinde çalışıyor.

Joe Russo’nun senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda daha önce Russo Kardeşler’le birçok projede çalışan Sam Hargrave yer alacak. 24 Nisan‘da Netflix’te yayınlanacak filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.