karen gillan, aaron paul ve jesse eisenberg, dual filmi için buluşuyor

karen gillan, aaron paul ve jesse eisenberg, dual filmi için buluşuyor


dual


Geçtiğimiz yıl vizyona giren The Art of Self-Defense filmiyle tanıdığımız Riley Stearns’ün bilimkurgu türündeki yeni filmi Dual; Karen Gillan, Aaron Paul ve Jesse Eisenberg gibi isimleri bir araya getirecek.

Bilim kurgu/korku türünde olacak filmde Karen Gillan’ın karakteri, sonu ölümle bitecek bir hastalık teşhisi aldıktan sonra ailesi ve arkadaşlarının acısını hafifletmek için kendi klonunu yaptıran ve sonrasında hayatını kaybetmediği için kendisini klonunu öldürmeye çalışırken buluyor.

Stearns’ın hem yazıp hem de yöneteceği filmde Gillan’a yönetmenin geçtiğimiz yıl vizyona giren filmi The Art of Self-Defense’te birlikte çalıştığı Jesse Eisenberg  Aaron PaulBeulah Koale ve Martha Kelly eşlik edecek. Filmde yer alacak diğer karakterlerin rolleri henüz belirsiliğini korurken dağıtımı XYZ Films tarafından üstlenilen yapımın her şey yolunda giderse bu yaz sonunda çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Kuvvetli bir kadro ve ilginç bir hikayeye sahip olan filmin, senaryosu iyi şekilde işlenirse tadından yenmeyeceğine inancımız tam.