arthur jafa, kanye west’in video temelli yeni projesiyle ilgili haberler verdi

arthur jafa, kanye west’in video temelli yeni projesiyle ilgili haberler verdi


god's country


Kanye West geçen senenin sonunda tansiyonu kendisinden beklediğimiz şekilde uzun süre yükseltmesinin ardından gospel albümü Jesus Is King’i çıkarmıştı. Bir süredir farklı mekanlarda kaydedilen performanslardan oluşan Sunday Service Choir’ın da kendisine eşlik ettiği albümde West, bu sefer yeniden doğmuş bir Hristiyan olarak deri değiştirmiş şekilde karşımıza çıkmıştı. Şimdi de West, arayı soğutmadan yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlamış gözüküyor.

Sinematograf ve sanatçı Arthur Jafa, yakın zamanda Instagram Live üzerinden Kanye West ile video temelli bir proje üzerinde çalıştığını fakat bu projenin Sunday Service’le alakalı olmadığını çıtlattı. God’s Country isimli projeyle ilgili detayları paylaşma izni olup olmadığını belirterek devam eden Jafa, projeden bir teklinin haftaya gelme ihtimali olduğunu fakat bunun kesin olmadığını da ekledi.

Solange ve Jay Z gibi isimler için müzik videoları hazırlamış olan Jafa, West’in Ultralight Beam parçasını 2016 filmi Love Is The Message, The Message Is Death’te kullanmıştı. Kanye West ise henüz yeni bir projeyle ilgili isim veya çıkış tarihine dair bir duyuru yapmadı.