lakeith stanfield’ın ilk albümünden bir tekli daha

lakeith stanfield’ın ilk albümünden bir tekli daha


birds


Kendisini daha çok oyuncu kimliği ile tanıdığımız LaKeith Stanfield, geçtiğimiz Mart ayında Htiekal mahlası altında müzik dünyasına giriş yapacağını ve  Self Control isimli ilk albümü duyurmuştu. Bu duyurunun yanında bir de Fast Life isimli bir tekli paylaşan Stanfield, albümün ikinci teklisi Brids’ü bugün itibariyle ortamlara saldı.

Sorry to Bother YouAtlantaUncut Gems ve son olarak Knives Out gibi yapımlarda karşımıza çıkan Stanfield, müzisyen kimliği için ilk adı olan LaKeith’in ters yazılmış hali Htiekal’ı tercih etmiş. İlk albümü Self Control hakkında GQ’ye minik bir röportaj veren Stanfield, albümün “çaba göstermek, mücadele etmek ve zor zamanları atlatmak hakkında.” olduğunu paylaşmıştı. Röportajın devamında “Atlanta’daki rol arkadaşın Donald Glover da albümde yer alır mı?” sorusu gelince, “her an her şey olabilir, dikkatli olun” cevabını verip, muhtemel bir Donald Glover işbirliğini de yüksek olasılıkla onaylamıştı.

O cepheden bir haber gelmezken albümün ikinci teklisi Birds’ü paylaşan genç yetenek, bu şarkıyı Sundance Film Festivali’nden döndükten sonraki sabah kuş sesleri içinde uyanmasından yola çıkarak yazdığını açıkladı. Şarkıya bir de cep telefonu kamerasıyla video çeken Stanfield, albümün yayın tarihiyle ilgili bir detay yaylaşmadı.