korku filmi come play’den ilk fragman yayınlandı

korku filmi come play’den ilk fragman yayınlandı


halloween'de vizyonda


Halloween yaklaştıkça daha sık haber almaya başladığımız korku filmlerine bir yenisi daha eklendi. Jacob Chase ‘in yazıp yönettiği, 30 Ekim’de vizyona girecek Come Play, ilk fragmanını yayınladı. Film, Focus Features imzasıyla vizyona girecek.

Filmin konusu ise şöyle: Otizm sendromlu Oliver, hem okul hayatında hem de arkadaş bulma konusunda pek başarılı değildir. Hayattaki tek eğlencesi tableti ve cep telefonu olan Oliver, bir gece yatağının altında davetsiz bir misafirle karşılaşır.Bu gizemli yaratık dünyaya girmek için Oliver’ın cihazlarını ona karşı kullanmaya başlar. Bu durumun ardından Oliver’ın ebeveynleri, oğullarını ekranın ardındaki canavardan kurtarmak için savaşmak zorunda kalır.

Annabelle filminin günümüze uyarlanmış versiyonu gibi duran Come Play’in başrollerinde ise Marriage Story’nin Henry Barber’ı Azhy Robertson, Community dizisiyle başarılı işlere imza atan Gillian Jacobs ve Hush, Jonah Hex, 10 Cloverfield Lane gibi yapımlardan tanıdığımız John Gallagher Jr. var. Teknoloji eleştirisi soslu korku filmi Come Play’in fragmanını buraya bırakıyoruz: