borat 2’nin ekranlara geliş tarihi belli oldu

borat 2’nin ekranlara geliş tarihi belli oldu


borat geri dönüyor!


2006 yılında politik komedi ve sahte belgesel Borat ile dünya çapında başarıya ulaşmakla kalmayıp ismini bütün dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Sacha Baron Cohen, geçtiğimiz hafta 14 yıl sonra devam filmini çektiği yeni Borat filminin ismini açıklamıştı.

Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan ismiyle yayınlanacak filmin bugün itibariyle ne zaman ekranlara geleceği de belli oldu. Tahmin edildiği gibi arkasına Amazon’u alan film, yine tahmin edildiği gibi ABD seçimlerinin sonuçlarına paralel olarak ekranlara gelecek.

Çekimleri sırasında çelik yelek giymek zorunda kalacak kadar kendisini zor durumlara sokan Cohen’in bu sefer Amerikalıları ne tür sorularla dumura uğrattığını görmek bizleri yine mutlu edecek. Anthony Hines, Dan Swimer, Peter Baynham, Erica Rivinoja, Dan Mazer, Jena Friedman ve Lee Kern gibi isimlerin senaryosunda Cohen’le birlikte çalıştığı film için ABD seçimlerinin resmi olarak sonuçlanmasını bekleyeceğiz.