guy ritchie ve jason statham’ın yolları five eyes filmiyle tekrar kesişiyor

guy ritchie ve jason statham’ın yolları five eyes filmiyle tekrar kesişiyor


bildiğimiz aksiyon


Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve Revolver gibi yapımlarda birlikte çalışan ve izleyenleri buram buram aksiyona doyuran Guy Ritchie ve Jason Statham, yeni bir proje için tekrar bir araya geliyor.

Son olarak gözlerimizin Jason Statham’ı aradığı ve geçtiğimiz yıl vizyona giren The Gentleman ile beyaz perdeye gelen Guy Ritchie, Five Eyes isimli yeni filminde küresel istihbarat ittifakı tarafından dünyanın düzenini bozmakla tehdit eden ölümcül yeni bir silah teknolojisinin satışını izlemek ve durdurmak için işe alınan MI6 ajanı Orson Fortune’ın hikayesini anlatacak.

İsteksiz bir şekilde CIA yüksek teknoloji uzmanıyla çalışmak zorunda kalan Fortune, milyarder silah tüccarının izini sürmek ve onların arasına sızmak için tüm çekiciliğini ve pratik zekasını kullanmak zorunda kalacağı ve bunun için dünyayı dolaşacağı bir göreve çıkmak için yola koyuluyor.

Senaryosunu Guy Rtichie’nin son filmi The Gentlemen’da birlikte çalıştığı Ivan Atkinson ve Marn Davies ikilisinin kaleme alacağı filmde, Ritchie ise aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Çekimlerine Ekim ayında başlanması planlanan filmin oyuncu kadrosu ya da vizyon tarihiyle ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.