sacha baron cohen’in yeni borat filminin ismi belli oldu

sacha baron cohen’in yeni borat filminin ismi belli oldu


borat 2 değil


Sacha Baron Cohen 2006 yılında politik komedi ve sahte belgesel Borat’ı çıkardığında film dünya çapında başarıya ulaşmakla kalmamış, Cohen’i bütün dünyanın tanıdığı bir isim haline getirmişti.

Komedyenin Bruno ve The Dictator gibi benzer çizgiden ilerleyen filmlerdeki rollerine de ön ayak olan filmden geçtiğimiz ay gelen haberler herkesi şaşırtmıştı. İnsanlar “Çekiliyor mu yoksa hazırlık aşamasında mı?” derken filmin çekimlerinin bittiğini paylaşan Cohen, herkesi şaşırtmakla kalmayıp filmle ilgili bir sürü sorunun da sorulmasına sebep olmuştu. Hikayesi nedir? kimler var? Ne zaman yayınlanacak? Streaming platformu için mi geliyor yoksa vizyona girecek mi? gibi sorular aklımızda dönerken filmin ismi bu sabah belli oldu.

Anthony Hines, Dan Swimer, Peter Baynham, Erica Rivinoja, Dan Mazer, Jena Friedman ve Lee Kern gibi isimlerin senaryosunda Cohen’e yardım ettiği filmin ismi Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan olarak açıklandı.

Büyük ihtimalle yıllardır gündemden düşmeyen ABD seçimlerini bir şekilde Kazakistan’a bağlayacak filmden gelecek her türlü yeni bilgiyi duble merakla bekliyoruz.