fleetwood mac’in dinlenme sayıları katlanarak artıyor

fleetwood mac’in dinlenme sayıları katlanarak artıyor


hepsi bu adam yüzünden


Son günlerde her türlü sosyal medya platformunda karşımıza çıkan aşırı mutlu kaykaycı abimizin Fleetwood Mac’in The Dream şarkısı eşliğinde meyve suyunu kafasına dikip kaykay kaydığı video, bir süre daha gündemden düşmeyecek gibi.

Yükselen trend TikTok’un hayatımıza kattığı son popüler video olan aşırı keyifli ve mutlu bir şekilde şarkı söyleyen 420doggface208 aka Nathan Apodaca, yaydığı mutluluk hormonunun dışında grubun The Dreams şarkısının dinlenme sayısının katlanarak artmasını sağlamış. Billboard’un paylaştığı rakamlara göre video, sosyal medyada patlama yaptığı günden bugüne %87 oranında (2.9 milyon) artan dinlenme sayısı ve %374 oranında indirmeye ulaşmış.

Kendisine gelen olumlu tepkilere teşekkür etmek amacıyla bir video kaydeden Apodaca, aynı zamanda video yayınlandığından beri 10.000 doların üzerinde bağış aldığını da paylaştı. Doların malum sularda seyretmesi sebebiyle bizim anca öpücükle kendisine destek olduğumuz Nathan Apodaca için hem malum videoyu hem de şarkıyı bir kere daha dinleyelim.