kült rock grubu heart’ın hikayesi beyaz perdeye uyarlanacak

kült rock grubu heart’ın hikayesi beyaz perdeye uyarlanacak


yapın tabi


1970’te Seattle’da kariyerine başlayan ve Barracuda, Never ve Magic Man gibi parçalarıyla şöhretine şöhret katan Heart grubunun hikayesi, Sleater-Kinney grubundan da tanıdığımız Carrie Brownstein’in yönetmenliğinde beyaz perdeye uyarlanacak. Filmin yönetmenliğini üstlenmesinin dışında Brownstein’in filmin senaryosunu da kaleme alacağı konuşuluyor.

Grubun kardeş solistlerinden Ann Wilson’ın verdiği bir röportajda doğruladığı habere göre biyografik film, bir Amazon projesi olacak. Amazon Studios’la birlikte Interstellar ve Sleepless In Seattle gibi filmlerin de yapımcısı olan Lynda Obst’un yapımcılığı üstleneceği film, iki kardeşin çocukluk günlerinden 90’lara doğru uzanacak gibi gözüküyor.

Lyndsey Parker’ın, Ann Wilson ile yaptığı röportajdan bir bölümü paylaştığı Instagram hesabındaki gönderide Ann Wilson, oyuncu kadrosuyla ilgili sorulara cevap vermekten kaçınırken, kendisini canlandırması için görüşülen isimler arasında Anna Hathaway’in de olduğunu paylaşıyor. Şu anda senaryo aşamasında olan filmden yakın zamanda heyecan verici isimler ve gelişmeler duyacağız gibi gözüküyor.