deftones birası içmek isteyen?

deftones birası içmek isteyen?


ohms pale ale


Nadir gerçekleşen bir hava olayına eş değer olan Deftones albümlerinin sonuncusu Ohms’u geçtiğimiz yıl dinleyip yıl sonu listemizde de kendisine yer vermiştik. Grup şimdi bu albümünü biraya dönüştürdüğünü açıkladı.

Belching Beaver ile güçlerini birleştiren grup, Ohms Pale Ale isimli yeni ürünlerini tanıttı. İsmini grubun geçtiğimiz yıl yayınlanan aynı isimli albümünden alan bira, hakkında yapılan açıklamaya göre yumuşak içimi ve hafif turunçgil aromasıyla yaz mevsimine göz kırpıyor.

Belching Beaver sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Fark edeceğiniz ilk şey parlak, narenciye aromaları olacak. Pek çok Pale Ale birada bulunmayan daha incelikli ve karmaşık bir tablo vermek için bol miktarda limon kabuğu, greyfurt ve ananas aroması ve biraz çam karışımı var. Ortaya çıkan sonuç güzel, hafif ve çok ferahlatıcı. Şimdiye kadar sizin için hazırladığımız en iyi susuzluk giderici ve lezzetli biralardan biri. ” diyerek canımızı çektirmedi desek yalan olmaz.

Böyle haberleri gördükçe insanın bırakın ülkemiz müzisyeninin kendi bira markasını neden yapamadığını, hafta sonları için konan alkol yasağını bile sorgulayacak gücü kalmıyor. Ne diyelim, afiyet olsun.