geniş karosuyla dikkat çeken breaking news in yuba county’den ilk fragman

geniş karosuyla dikkat çeken breaking news in yuba county’den ilk fragman


aksiyon, komedi, dram, gizem ne ararsan var...


Allison Janney, Mila Kunis, Regina Hall, Awkwafina, Samira Wiley, Juliette Lewis gibi başarılı isimlerle dikkat çekici bir kadroya sahip olan Breaking News in Yuba County filminden ilk fragman yayınlandı.

Komedi, dram, gizem ve biraz da aksiyon arasında gidip gelen filmin yönetmen koltuğunda 2011’de çektiği ikinci filmi The Help ile konuşulan Tate Taylor yer alıyor. Senaryosunu Amanda Idoko‘nun kaleme aldığı film; başka bir kadınla birlikte yakaladığı kocası kalp krizinden ölünce onu gömüp, kocasının kayıp olmasının beraberinde getirdiği ilginin tadını çıkaran bir kadının hikayesini anlatıyor. Bu olay sayesinde sıkıcı hayatı renklenmiş olsa da, kısa sürede kendisini polislerin ve suçluların hedefinde bulan ve bu durumdan aldığı memnuniyet yavaş yavaş azalmaya başlayan karakterimiz bütün bunların yanında haber sunucusu kız kardeşinin gerçekleri öğrenmemesi için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalır.

Jake Gyllenhaal’ın da yapımcıları arasında yer aldığı film, 12 Şubat’ta ABD’de az sayıda da olsa sinema salonunda gösterime girecek.