godzilla vs. kong’dan ilk fragman paylaşıldı

godzilla vs. kong’dan ilk fragman paylaşıldı


büyük dövüş


2014 yılında vizyona giren Godzilla ve 2016’de beyaz perde de izlediğimiz Kong: Skull Island’dan sonra iki evrenin çarpışacağı Godzilla vs. Kong’un ilk fragmanı paylaşıldı.

Legendary ve Warner Bros. Pictures ortak yapımı olarak hayata geçecek filmin oyuncu kadrosunda Stranger Things’in Eleven’ı Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Ziyi Zhang, Rebecca Hall, Vera Farmiga, Julian Dennison, Brian Tyree Henry ve Demián Bichir gibi isimler yer alıyor. Geçtiğimiz dönemde izlediğimiz Godzilla ve Kong: Skull Island yapımlarının devamı ve gördüğümüz kadarıyla da sonuncusu niteliğinde olan Godzilla vs. Kong’un yönetmen koltuğunda Adam Wingard yer alıyor.

Beyaz perdenin iki kült canavarını beyaz perdede ikinci kez karşı karşıya getirecek Godzilla vs. Kong’un senaryosunda ise Terry Rossio, Patrick McKay ve J.D. Payne, Lindsey Beer, Cat Vasko, T.S. Nowlin ve J. Michael Straczynski’den oluşan kalabalık bir kadro yer alıyor.

ABD’de 26 Mart’ta vizyona girecek film, aynı gün HBO Max üzerinden izleyiciyle buluşacak. Filmden paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.