sonic the hedgehog’un devam filmi çekimleri yakında başlıyor

sonic the hedgehog’un devam filmi çekimleri yakında başlıyor


olaylı seri son sürat devam


2020’nin olaylı filmlerinden biri olan Sonic The Hedgehog’un devam filminin çekimlerinin Mart ayında başlayacağı açıklandı

2019’un Nisan ayında yayınlanan ilk fragmanıyla Sonic The Hedgehog’un arkasındaki ekip, Sonic’i Sonic’likten çıkarmasıyla büyük tepkilere maruz kalmıştı. Karakterin imza eşyalarından diyebileceğimiz eldivenlerini kullanmayan ve daha gerçekçi gözükmesi adına hatırladığımızdan çok farklı görünen bir Sonic’le karşımıza çıkan yapım ekibi, gelen tepkilerle kahramanımızı yeniden elden geçirmek zorunda kalmış ve film uzun bir süre ertelenmişti.

Jeff Fowler’ın yönetmen koltuğuna oturduğu video oyunu uyarlamasında Parks and Recreation’daki şımarık zengin Jean-Ralphio rolüyle hatırladığımız Ben Schwartz Sonic’e sesiyle hayat verirken Jim Carrey ise Dr. Ivo “Eggman” Robotnik rolüyle filmin kötü adamı olarak karşımıza çıkmıştı.

Olaylı bir hazırlık sürecinden sonra vizyona giren ve beklentileri çok da karşıladığı söylenemeyen yapım için bir kez daha şansını denemek isteyen Paramount Pictures, Mart ayında devam filminin çekimlerine başlamaya hazırlanıyor. Filmde Sumpter rolünde izlediğimiz Maddie Wachowski’nin katıldığı bir programda paylaştığı detaya göre filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Jeff Fowler yer alacak. Ben Schwartz, James Marsden ve Jim Carrey’nin de aynı rollerile geri döneceği yapımın şimdilik bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Projenin kamera arkasında da uzun bir yolculuğu olacağı için en erken 2021 başı diye tahmin etmek mantıklı olabilir. Yakın zamanda daha detaylı bilgilere sahip olacağımız Sonic The Hedgehog’un fragmanı hemen aşağıda.