cate blanchett’li borderlands uyarlamasına bir takviye daha

cate blanchett’li borderlands uyarlamasına bir takviye daha


hoş geldin haley bennet


Oyun dünyasının popüler serilerinden diyebileceğimiz Borderlands serisinin beyaz perdeye uyarlaması bir araya getirdiği isimlerle dikkat çekmeyi başarmıştı. Cate Blanchett ve Kevin Hart gibi isimleri bir araya getiren projeye yeni bir isim dahil oldu.

Son yılların popüler trendi olan oyunları filmleştirme akımının son örneklerinden biri olan Borderlands’in yönetmen koltuğunda Eli Roth yer alıyor. Chernobyl dizisinin senaristi olan Craig Mazin’in senaryosunu kaleme alacağı yapımda Hart, günümüzden epey ileri bir zaman diliminde geçecek filmde gelişmiş bir uzaylı teknolojisini koruyan bir kasayı çalmak için Pandora gezegenine giden paralı asker Roland’ı karakterine hayat verecek.. Cate Blanchett ise filmin ana karakterinden biri olan Lilith’i canlandıracak.

Projeden gelen son haberlere göre The Girl on the Train, Thank You for Your Service, The Devil All the Time, Hillbilly Elegy ve Swallow gibi yapımlarda yer alan Haley Bennet filmin kadrosuna dahil olan son isim oldu. Hangi karaktere hayat vereceği henüz açıklanmazken Bennet’ın Blanchett’in karakteri Lilith’e yakın bir karakteri canlandırması bekleniyor. Bu üçlünün yanında Jamie Lee Curtis’in de yer aldığı filmden vizyon tarihi ya da çekim takvimine dair bir detay paylaşılmadı.