hugh grant ve sophia lillis, “dungeons & dragons” uyarlamasına dahil oldu

hugh grant ve sophia lillis, “dungeons & dragons” uyarlamasına dahil oldu


merakla bekliyoruz


Paramount ve eOne ortaklığıyla hazırlanan popüler fantastik rol yapma oyunu Dungeons and Dragons’ın beyaz perde uyarlamasından güzel haberler var. Geçtiğimiz aralık ayında Chris Pine’ın başrolünde olduğunu öğrendiğimiz yapıma iki yeni isim dahil oldu.

Başrollerini Rachel McAdams ve Jason Bateman’ın paylaştığı Game Night ve animasyon Örümcek Adam filmi Spider-Man: Homecoming’den tanıdığımız Jonathan Goldstein ve John Francis Daley ikilisinin yönetmenliğini üstendiği uyarlamanın senaryosu Michael Gilion’un daha önce proje için hazırladığı taslaktan beyaz perdeye aktarılacak.

Şu sıralar Olivia Wilde’ın başrollerinde Florence Pugh ve Harry Styles’ın yer aldığı yeni filmi Don’t Worry Darling’in çekimleriyle meşgul olan Chris Pine’ın yanı sıra Bridgerton ile büyük bir çıkış yakalayan Regé-Jean Page, Fast & Furious serisinin başarılı ismi Michelle Rodriguez ve Paper Towns, Jurassic World: The Fallen Kingdom, Detective Pikachu gibi yapımlarla tanınan genç oyunu Justice Smith şu ana kadar filmde yer alacağını bildiğimiz isimlerdi. Bugün gelen haberler ise bu ekibe katılan iki yeni ismi bizlere tanıttı. Netflix’in 2020 belgeseli, The Undoing, The Gentlemen gibi yapımların yıldızı Hugh Grant ve IT, Gretel & Hansel, Sharp Objects gibi yapımların yeni nesil yetenekli oyuncusu Sophia Lillis, D&D uyarlamasında izleyeceğimiz yeni ismler oldu.

Bu isimlerin hangi rollerde karşımıza çıkacağı belirsizliğini korurken Hugh Grant’in hikayenin kötü adamı olarak projeye dahil olduğu şimdilik elimizdeki tek bilgi. Vizyon tarihi geçtiğimiz aylarda 2021 Kasım’dan 27 Mayıs 2022’ye ertelenen Dungeons and Dragons’un nasıl bir hikaye ile karşımıza çıkacağını merak ediyoruz. Beklentilerimizi çok da yüksek tutmadığımız projeye iyice heyecanlanmak için henüz daha erken gibi.