queen, 50.yılını özel bir mobil oyunla kutluyor

queen, 50.yılını özel bir mobil oyunla kutluyor


queen: rock tour


Dünya çapında ses getirecek efsane bir konserle 50. yılını kutlamayı uman Queen’in planları, pandemi nedeniyle suya düşmüştü. Ancak Queen’i hiçbir şeyin yıldıramayacağını hepimiz biliyoruz. Grup, bunun yerine minik konser deneyimlerini “Queen: Rock Tour” mobil oyunuyla 7’den 70’e tüm hayranlarının evine taşıyor.

Universal Music Group ve Gameloft iş birliğiyle gelen Queen: Rock Tour, sevdiğimiz ritim oyunları Guitar Hero ve Rock Band’e çok benziyor. Bu oyunun onlardan tek farkı, tüm müziklerin sadece parmak uçlarıyla yapılıyor oluşu.

Bu şirin mi şirin oyun sayesinde Queen hayranları, 10 ünlü uluslararası konser mekanı arasında gezebiliyor; “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “Radio Ga Ga” ve “We Are The Champions”ın da dahil olduğu 20 ikonik şarkıyı çalabiliyorlar. Ayrıca, Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor ve John Deacon’ın kariyerleri boyunca giydikleri 40’tan fazla meşhur kıyafet ile grubun görünümü değiştirebilme imkanına da sahipsiniz. Oyunda ilerleme kaydettikçe, Queen’le ilgili öğrenebileceğiniz çerez bilgilerin ve grubun resmi arşivlerinden özel fotoğrafların kilidi açılıyor.

Oyunun yaratıcıları, oyuncuların, Queen’in kariyerindeki en önemli anlarında grubun yerine kendilerini koymasını sağlamayı umduklarını söylüyor ve “Açıkcası bugünlerde hepimiz konserlere açız, sevimli bir Freddie Mercury dijital versiyonu tam olarak bunun yerini tutamayacak olsa da, oyun eğlenceli küçük bir müzikal avuntu olabilir.” diye ekliyor.

Hemen Queen: Rock Tour oynama istediği uyandıran fragmanını aşağıdan izleyebilir, oyunu App Store ve Google Play’den indirebilirsiniz.