atlanta’nın üçüncü sezon çekimleri başladı

atlanta’nın üçüncü sezon çekimleri başladı


donald glover'dan al haberi


Son yılların en başarılı televizyon yapımlarından biri olan ve henüz sadece iki sezon yayınlanmış olan Atlanta’nın yeni sezonu hakkında bir süredir güzel haberler alıyorduk. Dizinin yaratıcısı Donald Glover, The Sopranos’a benzetecek kadar iddialı bir çıkış yaptığı 3. sezonun çekimlerinin başladığını paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Donald Glover (@donaldglover)’in paylaştığı bir gönderi

 

 

Son sezonunun 2019’da izlediğimiz ve iki yıldır güzel haberler beklediğimiz Atlanta’nın bu yıl geri döneceğini, en azından çekimlerinin başlayacağını öğrenmiştik. Donlad Glover’ın iddialı açıklamalarıyla beklentileri epey yukarı çeken diziden gelen ve Nokia 3310’la çekildiğine inandığımız fotoğraf, sonunda yeni sezonun çekimlerinin resmen başladığını duyurdu.

Glover’ın yanında dizinin kemik kadrosu Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield ve Zazie Beetz’i gördüğümüz “‘Day 0’ S3 ATL” açıklamalı fotoğraf düzüş kalitesiyle bir küçük şaşkınlığa sebep olsa da içerdiği mesajla görevini yerine getiriyor. Londra Amsterdam ve Paris’te gerçekleşecek çekimlerin ne zaman bitmiş bir sezon olarak yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu yılın sonuna doğru izleyeceğimize dair inancımızı taze tuttuğumuz dizide geçen sezonu şöyle iki dakikalık bir video ile hızlıca hatırlayalım.