cate blanchett, todd field’ın tar isimli yeni filminin başrolünde

cate blanchett, todd field’ın tar isimli yeni filminin başrolünde


neredeydin ey todd field?


Oscar adayı In the Bedroom ve Little Children gibi filmleriyle bir dönem kendisinden bol bol bahsedilen ama yaklaşık 15 yıldır yeni bir film çekmeyen Todd Field, beyaz perdeye dönüşünü büyük yapacak gibi gözüküyor.

2011 yılında Boston Teran’ın romanından sinemaya uyarlanacak The Creed of Violence filmi için çalışmalara başlayan Field’ın bir türlü sonu gelmeyen projesi için “kesin iptal oldu” yorumları yapılmaya başlanmıştı. Derken geçtiğimiz yıl Daniel Craig’in kadroya katıldığının açıklanmasıyla herkesi şaşırmıştan proje o tarihten bugüne tekrar sessizliğe gömülmüştü.

Yatın kalan projelerinin peşinden koşmamasıyla da ünlü olan Todd Field, bütün bunlar yaşanırken sürpriz bir şekilde TAR isimli yeni filminin yolda olduğunu duyurdu. Hem de başrolünde Cate Blanchett’la birlikte.

Universal Pictures yapımcılığında hayata geçecek filmin hikayesi şu anda gizli tutuluyor. İsminden bilim kurgu projesi havasını aldığımız filmle ilgili bilinen tek şey çekimlerinin Eylül aynda Berlin’de başlayacağı. Bu da demek ki yakın zamanda TAR’la ilgili bol bol yeni haber duyacağız.