coldplay bir şeyler karıştırıyor

coldplay bir şeyler karıştırıyor


yeni albüm?


Albüm pazarlama olayını dünyada en iyi başaran bir kaç gruptan biri olan Coldplay, yine muhtemelen sonu yeni bir albüme bağlanacak, kafalarda soru işareti yaratan gizemli paylaşımlarda bulundu.

Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımla hayranlarını AlienRadio FM isimli bir siteye yönlendiren grup, burada hayranlarını sanal bir radyo/telsizle karşılıyor. Farklı dillerde Sherlock Holmes’tan Adventure of the Dancing Men ve Alice Harikalar Diyarında gibi klasik eserlerin seslendirildiğini öğrendiğimiz mesajlar sonunda nereye varacak görmeyi merakla bekliyoruz.

Bu kadar mesaj sonrası boş durmayan grubun hayranları da paylaşılan harfe benzer şekilleri kendilerince çözerek grubun yeni albümünün ismini ve yayın tarihi çözdüklerini açıkladı. İsminin High Power olduğu düşünülen albümün çıkış tarihi 7 Mayıs olarak tahmin ediliyor. Şifrenin nasıl çözüldüğünü de anlatan detaylı bir flood bırakan Coldplay hayranlarını gönülden tebrik edip bu mesajların doğruluk payını görmek için takvimlerimizde 7 Mayıs’ı işaretliyoruz.