emma stone ile cruella de vil’in hikayesini izleyeceğimiz filmden yeni fragman

emma stone ile cruella de vil’in hikayesini izleyeceğimiz filmden yeni fragman


28 mayıs'ta vizyonda


Geçtiğimiz ayın ortasında ilk uzun soluklu fragmanını izlediğimiz Cruella’dan yine aynı kalitede bir fragman paylaşıldı.

70’li yılların sonunda Londra’da geçecek ve Cruella De Vil’in punk müzikle içli dışlı gençlik günleri anlatacak film, Emma Stone’un hayat verdiği Cruella De Vil’in yaşadığı kırılma yüzünden nasıl kötü bir karaktere dönüştüğünü anlatacak. 101 Dalmaçyalı efsanesinin başladığı dönemi izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda geçtiğimiz I, Tonya ile başarılı bir ortaya koyan Craig Gillespie yer alıyor.

2015-2016 yılları arasında yayınlanan Togetherness dizisinin yaratıcılarından Steve Zissis ile The Favourite sayesinde kendisinden bol bol bahsettiğimiz Tony McNamara ikilisinin senaryosundan sorumlu olduğu filmde Stone’a Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry gibi isimleri eşlik ediyor.

Paylaşılan yeni fragmandan anladığımız kadarıyla aksiyonu ve entrikası bol bir film bizleri bekliyor. 28 Mayıs’ta anda hem sinemalarda hem de Disney+ üzerinde yayınlanacak filmin yeni fragmanı hemen aşağıda.