florence and the machine’in cruella filmi için kaydettiği şarkı yayında

florence and the machine’in cruella filmi için kaydettiği şarkı yayında


call me cruella


28 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak Cruella filminden Florence and The Machine’in film için özel olarak bestelediği “Call Me Cruella” şarkısı yayınlandı.

101 Dalmaçyalı efsanesinin başladığı döneme tanık olacağımız filmin yönetmenliğini I, Tonya ile başarılı bir ortaya koyan Craig Gillespie üstleniyor. 2015-2016 yılları arasında yayınlanan Togetherness dizisinin yaratıcılarından Steve Zissis ile The Favourite sayesinde kendisinden bol bol bahsettiğimiz Tony McNamara ikilisinin senaryosundan sorumlu olduğu filmin başrolünde Cruella dde Vil’e hayat veren Emma Stone’a Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry gibi isimleri eşlik ediyor.

70’li yılların sonunda Londra’da geçen ve Cruella De Vil’in punk müzikle içli dışlı gençlik günleri anlatacak film, Cruella De Vil’in nasıl genç ve hevesli bir modacıdan kötülüğün uzman ismine dönüşümünü anlatacak. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan soundtrack albümünde yer alacak isimlerle de dikkat çeken filmin Florence Welsh’in o güzel sesinden duyduğumuz “Call me Cruella” isimli tema şarkısı hemen aşağıda.

Filmin 28 Mayıs’ta vizyona gireceğini hatırlatalım.