olivie wilde’ın yeni filmi başrol ismini buldu

olivie wilde’ın yeni filmi başrol ismini buldu


perfect


Leave No Trace ve Jojo Rabbit filmlerinde gösterdiği performans ile kendisini tanıdığımız 20 yaşındaki genç oyuncu Thomasin McKenzie, eski oyuncu yeni yönetmen Olivia Wilde’ın başında olacağı Perfect filminin başrolünde yer alacak.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren ilk yönetmenlik denemesi Booksmart ile olumlu yorumlar alan Olivia Wilde; bir süredir başrollerini Florence Pugh, Harry Styles, Chris ve Dakota Johnson gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı merakla beklenen Don’t Worry Darling ile meşgul. Programını meşgul tutmayı seven isimlerden biri olan Wilde, bir yandan sıradaki projesi için de çalışmayı ihmal etmiyor.

Yaşadığı sakatlığa rağmen 1996 Yaz Olimpiyatları’nda ABD Jimnastik Takımı’nın altın madalya kazanmasını sağlayan Kerri Strug‘ın hayatını konu alan Perfect isimli bir film üzerinde çalıştığını öğrendiğimiz Wilde, yakın dönemde Last Night in Soho ve The Power of the Dog gibi merakla beklenen yapımlarda karşımıza çıkacak Thomasin McKenzie’ye Kerri Strug’ı canlandırması için uygun gördü.

Kerri Strug ve John P. Lopez’in kaleme aldığı Landing On My Feet, A Diary Of Dreams isimli kitaptan beyazperdeye uyarlanacak filmin senaryosunu Borg McEnroe’dan hatırladığımız Ronnie Sandahl kaleme alacak. Yılın sonuna doğru daha detaylı haberler duymayı beklediğimiz filmden önce biraz Don’t Worry Darling görsek fena olmaz.