anthony bourdain’in hayatını anlatan belgeselden ilk fragman yayında

anthony bourdain’in hayatını anlatan belgeselden ilk fragman yayında


roadrunner: a film about anthony bourdain


Ünlü şef, yazar ve Emmy ödüllü televizyon sunucusu Anthony Bourdain, zamansız aramıdan ayrılışıyla onu sevgi ve ilgiyle takip eden herkesi üzmüştü. Televizyon ve yemek dünyasının kesişim kümesinde en sevdiğimiz isimlerin başında gelen Bourdain’in hayatına odaklanan Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain isimli belgeselden ilk fragman paylaşıldı.

Yönetmenliğini 20 Feet From Stardom adlı belgeseliyle Oscar kazanan Morgan Neville’in yapacağı belgesel, Emmy ödüllü şefin Parts Unknown isimli programında yayınlanmamış görüntüleri, röportajlar ve başak etkinliklerden toplanan görüntülerden oluşacak.

Neville, Projenin başındaki kişi olmaktan duyduğu mutluluğu “Anthony Bourdain, birbirimizi anlamamıza yardımcı olmak için televizyon tarihindeki birçok kişiden çok daha fazla şey yaptı. İnsanların kusurlarını görmezden gelerek değil, onları kusurlarıyla birlikte kabul ederek iletişim kurdu. Hikayesini anlatma fırsatına sahip olmak onur verici.” sözleriyle anlatıyor.

İlk olarak 11 Haziran’da Tribeca Film Festivali‘nde seyircisiyle buluşacak. Ardından 16 Temmuz’da ise sinemalarda yerini alacak belgesel son olarak CNN ve HBO Max üzerinden genel izleyiciyle buluşacak.

Belgeselden paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.