kült seri halloween’in devamı “halloween kills”ten fragman

kült seri halloween’in devamı “halloween kills”ten fragman


kancalı sapık geri dönüyor


Hem korku janrası hem de sinema tarihi içinde kült mertebesine ulaşan John Carpenter’ın Halloween serisinin son filmini 2018 yılında izlemiştik.

Orijinal filmde Michael Myers’a hayat veren Nick Castle’ın ikonik rolüyle geri döndüğü filmde, Jamie Lee Curtis’i de tekrar Laurie Strode rolünde, Judy Greer ise Laurie Strode’un kızı rolünde izleme fırsatı yakalamıştık. Tema müziğini Trent Reznor’ın bestelediği ve John Carpenter’ın projeye yapımcı, yaratıcı danışman ve müziklerin bestecisi olarak dahil olduğu filmin yönetmenliğini de David Gordon Green üstlenmişti.

Aradan geçen 3 yılda hakkında çok az haber aldığımız filmin yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi David Gordon Green yer alıyor. Ezeli düşmanı Michael Myers’ı kızı Karen ve torunu Allyson ile birlikte tuzağa düşürüp ölüme terk eden Laurie’nin, bir kez daha ölümden kaçmayı başaran Myers’ı alt etme çabasına ortak olacağımız film bu yıl Cadılar Bayramı’ndan önce 15 Ekim’den itibaren izleyicilerle buluşacak. Üçlemenin son filmi “Halloween Ends” ise 14 Ekim 2022’de gösterime girecek.