lorde yeni teklisiyle yaz mevsimini resmen duyurdu

lorde yeni teklisiyle yaz mevsimini resmen duyurdu


solar power


David Bowie’den aldığı “Müziğin geleceği bu kız!” yorumuyla bir anda bütün spot ışıklarının üzerine döndüğü ve bu ağır yükü şu ana kadar da son derece başarıyla taşıyan Lorde, yaz mevsiminin remen başlangıcını duyurduğu yeni teklisi Solar Power’ı videosuyla birlikte paylaştı.

2020’de hayranlarına yolladığı mail ile yeni albümü üzerinde çalışmaya başlayan Ella Marija Lani Yelich-O’Connor aka Lorde, köpeği Pearl’ün vefatından sonra bu sürece bir ara verdiğini paylaşmıştı. Soğan halkası yorumladığı gizli Instagram hesabıyla bir süre müzik magazinini meşgul eden genç yıldız, buram buram yaz kokan Solar Power isimli teklisiyle dosta düşmana “herkes rahat olsun!” mesajı veriyor.

2017 çıkışlı Melodrama albümüyle rekor üstüne rekor, ödül üstüne ödül kazanan Lorde; Avusturalya’nın meşhur radyo kanalı Triple J’e verdiği röportajda, şimdilik yayın tarihi belli olmayan şarkıyla aynı isimli yeni albümü üzerine “güneşin ve doğanın büyüsü hakkında” yorumunu yaparken bir sürü video çektiğini ve Solar Power’ın videosunun sadece albüme giriş niteliğinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Yaz bitmeden bol bol Lorde şarkısı duyacağımıza emin bir şekilde sizi Solar Power ile baş başa bırakıyoruz.