tame impala’dan gizemli video

tame impala’dan gizemli video


bu ne ola ki?


Avusturalya’nın pandemi öncesi normal hayata dönmesiyle konserlerine başlayan hatta yakın zamanda bir Kuzey Amerika turnesi de duyuran Tame Impala, YouTube hesabından paylaştığı gizemli bir video ile kafaları karıştırdı.

“O aşı senin, bu ilaç benim” muhabbetinden epey etkilenmiş olacak ki grup, paylaştığı Rushium isimli videoda Kevin Parker’ın elinde tuttuğu bir doz Rusihum ile oraya buraya koşmasına tanık oluyoruz. Grubun son albümü The Slow Rush’tan Posthumous Forgiveness’ın eşliğinde farklı görüntülerin birbirine montajlanmasıyla oluşturulan video “Faz 1 Klinik Deneyler 09/2021’de başlıyor” notuyla sona eriyor.

Bu mesajın yeni bir albüm olmadığını tahmin etmek zor değil, büyük ihtimalle yeniden düzenlenen ve sonbaharda başlayacak Kuzey Amerika turnesinin yeni tarihlerini açıklamak için yapılma ihtimali daha mantıklı geliyor. Ama bir yandan Kevin Parker’ın sağı solu da belli olmaz. Pandemi döneminde pek bi samimi olduğu Tame Impala’nın alt grubu “Tame Impala Soundsystem ile alakalı yeni bir proje mi?” ya da “mini bir EP duyar mıyız?”gibi sorular kafamızda dolaşırken videoda dönen tarihi beklemekten başka çaremiz yok.

Buyrun o tarih gelene kadar Tame Impala’nın son albümü The Slow Rush’ı bir kez daha dinleyelim.