the many saints of newark’tan ilk fragman

the many saints of newark’tan ilk fragman


woke up this morning...


Televizyon dünyasının en iyi dizilerinden biri olarak kabul gören The Sopranos’ta yaşananların öncesine, Anthony Soprano’nun gençliğine odaklanacak The Many Saints Of Newark’tan ilk fragman paylaşıldı.

Senaryosunu orijinal dizinin senaristi ve yaratıcısı olan David Chase ve Boardwalk Empire‘ın senaristi Lawrence Konner’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Six Feet Under, Lost ve Mad Men gibi kalbur üstü dizilere imza atan ve yönettiği The Sopranos bölümüyle Emmy ödülü kazanan Alan Taylor‘ın oturduğu The Many Saints of Newark; dizinin hayranları için bir nostalji bombası olmasının yanında kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Alessandro Nivola, Jon Bernthal, Vera Farmiga, Billy Magnussen, Corey Stoll ve Ray Liotta oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip filmin başrolünü babasının gençliğini canlandırarak zor bir işe imza atan Michael Gandolfini üstleniyor.

1 Ekim’de aynı anda hem vizyonda hem de HBO Max üzerinden izleyiciyle buluşacak filmden gelen ilk fragman ve o klasik jenerik müziğini özleyenleri hemen aşağı alabiliriz.