halloween kills’ten vizyon öncesi son fragman yayınlandı

halloween kills’ten vizyon öncesi son fragman yayınlandı


15 ekim'de vizyonda


Korku türünün kültleşmiş maskeli katili Michael Myers, 15 Ekim’de geri dönüyor. 2018’de ilk filmiyle yeni bir üçleme olarak karşımıza çıkan Halloween serisinin devam filmi Halloween Kills’ten vizyon öncesi son fragman geldi.

Michael Myers’a hayat veren Nick Castle’ın ikonik rolüyle geri döndüğü Halloween Kills’te, serinin eski filmlerinden hatırladığımız başka isimler de var. Jamie Lee Curtis’in beşinci defa Laurie Strode karakterini canlandırmasıyla beraber orijinal filmin Şerif Leigh Brackett’i Charles Cypher, Hemşire Marion Chambers’a iki filmde hayat veren Nancy Stephen ve ilk filmde yer alan Kyle Richards da Halloween Kills ile beraber rollerine geri dönecekler.

John Carpenter’ın yapımcı, yaratıcı danışman ve müziklerin bestecisi olarak dahil olduğu filmin yönetmenliğini 2018 yapımı Halloween’de olduğu gibi yine David Gordon Green üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Green ile beraber Danny McBride ve Scott Teems ikilisi kaleme alıyor. Serinin yeni filmi Halloween Kills, 15 Ekim’de vizyona girecek. Filmin vizyon öncesi son fragmanı için aşağı alalım.