olivia wilde’ın ikinci filmi don’t worry darling’ten tadımlık video geldi

olivia wilde’ın ikinci filmi don’t worry darling’ten tadımlık video geldi


2022'de vizyonda


Son yıllarda oyunculuğundan çok yönetmenliğiyle adından söz ettiren Olivia Wilde’ın ikinci uzun metraj filmi Don’t Worry Darling’in vizyon tarihi tadımlık bir video ile beraber duyuruldu.

İlk filmi Booksmart ile fena olmayan bir çıkış yakalayan Olivia Wilde, Instagram hesabı üzerinden filmin kısa bir videosunu paylaştı. Paylaşımın açıklama kısmında filmin sadece sinema salonlarında gösterileceğini belirten Wilde, vizyon tarihini de 23 Eylül 2022 olarak duyurdu.

Gerilim ve drama türleri altında gösterime girecek Don’t Worry Darling, 50’li yıllarda kocasıyla beraber deneysel bir ütopya topluluğunda yaşamaya başlamayan bir kadının, kocasının kendisinden bir takım rahatsız edici sırlar sakladığından şüphelenmesine odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ari Aster imzalı Midsommar’daki rolüyle korku sinemasında kendini kanıtlayan Florence Pugh’ya ek olarak Harry Styles, Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll, Dita Von Teese, Timothy Simons, Ari’el Stachel, Kate Berlant ve Olivia Wilde yer alıyor.

Filmden yayınlanan tadımlık video için aşağı alalım.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Olivia Wilde (@oliviawilde)’in paylaştığı bir gönderi