aquaman’in devam filmine ilk bakış

aquaman’in devam filmine ilk bakış


aquaman and the lost kingdom


DC Genişletilmiş Evreni’nin 1 milyar dolar gibi bir hasılatla gişede en büyük başarısını elde eden Aquaman’in devam filminden haberler var.

2018’de vizyona giren Aquaman’in gişedeki başarısını gören Warner Bros., denizler altının en süper kahramanının yeni macerasını göreceğimiz devam filmi için çok geçmeden yeşil ışık yakmıştı. İlk filmin yönetmeni James Wan ve yaverleri, Aquaman and the Lost Kingdom isimli devam filmi için şu sıralar çalışmalara başladı.

Çekimleri devam eden Aquaman and the Lost Kingdom’ın oyuncu kadrosunda Arthur Curry aka Aquaman’i canlandıran Jason Momoa ile birlikte ilk filmde de yer alan Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison ve Randall Park rollerine geri dönüyor. Filmin sürprizlerinden biri ise eski eşi Johnny Depp ile yaşadığı çalkantılı olaylar sonrası başta Reddit platformu olmak üzere sanal alemde kendisi için büyük bir karalama kampanyası başlatılan Amber Heard’ün de eski rolüne geri dönecek olması.

Game of Thrones’un Euron Greyjoy’u Pilou Asbæk ile beraber Vincent Regan ve Jani Zhao gibi yeni isimlerin de oyuncu kadrosuna katıldığı Aquaman and the Lost Kingdom’ın senaryosunu ilk filmde olduğu gibi yine David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme alacak. James Wan ise filmin yapımcısı olmasıyla beraber tekrar kamera arkasına geçecek.

Konusu şimdilik açıklanmayan Aquaman and the Lost Kingdom, 16 Aralık 2022’de vizyona girecek. Filme ilk bakış atma şansı bulduğumuz kamera arkası görüntüleri için aşağı alalım.