tilda swinton, stephen graham ve george mackey, ilgi çekici bir müzikal için bir araya geliyor

tilda swinton, stephen graham ve george mackey, ilgi çekici bir müzikal için bir araya geliyor


the end


İki sene arayla yönetmenliğini yaptığı The Act of Killing ve The Look of Silence isimli belgesel filmleriyle dikkatleri üzerine çeken, dikkatleri çekmekle kalmayıp bir de iki Oscar adaylığı elde eden belgesel yönetmeni Joshua Oppenheimer’dan enteresan bir film projesi geliyor.

Post-apokaliptik bir müzikal olacağı konuşulan The End isimli müzikal filminin konusuyla alakalı bilgiler şimdilik sınırlı olsa da filmin dünya üzerinde yaşayan son aileye odaklanacağı konuşuluyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Only Lovers Left Alive, We Need to Talk About Kevin ve Moonrise Kingdom gibi filmlerle gönlümüzü kazanan Tilda Swinton ile beraber This Is England, Boardwalk Empire ve The Virtues gibi yapımlarda yer alan Stephen Graham ve Captain Fantastic ve 1917 filmleriyle sağlam bir çıkış yakalayan George Mackey yer alıyor.

Post-apokaliptik tema ile müzikal türünü buluşturması bir yana, böyle bir projenin daha önce sinema deneyimi olmayan bir belgesel yönetmeninden gelecek olması da The End’i ilgi çekici kılıyor. Filmden yakın zamanda daha fazla haber alacağız gibi görünüyor.