daniel radcliffe, “weird al” yankovic rolü için kamera karşısına geçiyor

daniel radcliffe, “weird al” yankovic rolü için kamera karşısına geçiyor


weird: the “weird al” yankovic story


80’lerin başından beri yaptığı parodi şarkı ve videolarla “YouTube’dan önce YouTube olan adam” olarak tarihe geçen “Weird Al” Yankovic’e odaklanan bir biyografik film için çalışmalar başladı. Filmde Yankovic’i Harry Potter serisinin başkahramanı Daniel Radcliffe canlandıracak.

WEIRD: The “Weird Al” Yankovic Story adındaki biyografik filmin yapımcılığını 2007’den beri sinema dünyası için hazırladıkları eğlenceli videolarla tanınan YouTube kanalı Funny or Die üstleniyor. Roku’nun streaming platformunda yayınlanacak film, Yankovic’in müzik sektöründe yükselişe geçiş yıllarını ve ünlü isimlerle yaşadığı karmaşık romantik ilişkileri beyaz perdeye taşıyacak. Filmin senaryosunu ve yapımcılığını üstlenen Yankovic, Radcliffe için şu sözleri söylüyor: “Daniel’ın filmde beni canlandıracak olmasından dolayı fazlasıyla heyecanlanmış durumdayım. Gelecek nesilin onu bu rol ile hatırlayacak olmasından hiçbir şüphem yok.”

WEIRD: The “Weird Al” Yankovic Story’nin yapımına Şubat ayında başlanacak. Filme dair bir fikir edinmek isterseniz Funny or Die’ın 2013 yılında imza attığı ve Aaron Paul, Olivia Wilde, Gary Cole, Patton Oswalt, Mary Steenburgen, Paul Scheer gibi isimlerle beraber Yankovic’in kendisine de yer verdiği sahte fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.