kendrick lamar’ın yeni albümü bu yaz geliyor gibi

kendrick lamar’ın yeni albümü bu yaz geliyor gibi


hadi artık kenny


Rap müziğin ağır abisi Kendrick Lamar’ın bir süredir yeni bir albüm üzerinde çalıştığını artık bilmeyen yok. Ortada bir albüm var fakat albümün adı, sanı, çıkış tarihi uzun zamandır belirsiz. Bu belirsizlik gün geçtikçe K-Dot hayranlarının daha fazla dedikodu malzemesi çıkarmasına sebep oluyor. Bu dedikoduların en sonuncusu ise malum albümün çıkış tarihine dair bir tüyo niteliğinde.

Lamar, önümüzdeki Temmuz ayında Rolling Loud Miami festivalinde Kanye West ve Future ile beraber headliner olarak sahne alacak. Son olarak 2017 yılında aynı festivalde yine headliner olarak dinleyicilerin karşısına çıkan rapçi, festivalden yaklaşık bir ay sonra yakın dönem rap tarihinin en iyi albümlerinden biri olan DAMN.’i yayınlamıştı. DAMN.’in ardından beş sene geçse de hala bir Kendrick Lamar albümü gelmedi. Rolling Loud organizasyonunun Twitter hesabından paylaşılan ve ışık hızıyla silinse de hayranların gözünden kaçmayan tweet ise bu duruma atıfta bulunarak yeni albümün yaz aylarında yayınlanabileceği tüyosunu şu sözlerle veriyor: “Kendrick’in tekrar Miami’de sahne alacak olması tam da düşündüğünüz şey anlamına geliyor. Beş sene oldu.”

Bu gelişmelerden sonra birçok Kendrick Lamar hayranı dedikodu kazanına düştü. Hayranlar Lamar’ın yeni bir albüm yayınlamadan festivalde sahne almasına ihtimal vermiyor. Birçoğu ise albümün festivalden kısa bir süre sonra yayınlanacağını düşünüyor. Ne diyelim, gelecekse Kenny’den gelsin.